Service

Onze service dienst wordt tijdens kantooruren altijd via onze medewerkster Maartje aangestuurd. Het gaat uiteraard niet alleen om storingen aan uw CV-ketel, hetgeen natuurlijk 's winters uitermate belangrijk is maar ook lekkages, lekkende kranen, storingen aan uw airco en alle voorkomende problemen welke zich voordoen aan de installatie in uw woning of uw pand, kunnen door ons team worden verholpen.

Stookrapport

Wij zorgen er ook voor dat er van elk onderhoud een stookrapport wordt gemaakt. Deze stookrapporten worden in geval van schade opgevraagd door de verzekeringsmaatschappij en wij kunnen u dan ten alle tijden een kopie toesturen. De werkzaamheden worden door ons zorgvuldig geadministreerd zodat controle altijd mogelijk is.

Service monteur

Al onze service monteurs beschikken over goed uitgeruste service auto's met gereedschap en onderdelen voor de reparatie van diverse merken ketels. Eventuele niet beschikbare onderdelen kunnen wij normaliter binnen 24 uur bij de desbetreffende fabrikant voor u bestellen. Dit noemen wij de service van Wiel Coolen B.V.

 

* = verplicht in te vullen veld

Bezoek onze showroom Maak vrijblijvend een afspraak!

Maak een afspraak