Service en onderhoud

Installatiebedrijf Wiel Coolen ziet het liefst dat alle geïnstalleerde toestellen in uw woning of bedrijfspand optimaal functioneren. Door regelmatige controle en onderhoud blijft u immers zorgeloos genieten van een maximaal comfort. Met een service & onderhoud abonnement van bent u verzekerd van een optimaal comfort in uw woning. Onderhoud aan uw verwarmingstoestel waaronder verwarming, ventilatie of airco zorgt voor een perfecte  werking en een zo hoog mogelijk rendement. Een goed onderhouden toestel gaat langer mee én u heeft minder kans op een storing. Een cv-ketel werkt efficiënter en veiliger als deze regelmatig wordt onderhouden. Wie wil er onnodig risico lopen of te veel energie verbruiken door een slecht onderhouden cv-ketel?

Doet zich er alsnog een storing voor? We streven ernaar om u zo snel mogelijk te helpen, zowel overdag als in de avonduren en in het weekend!

Offerte aanvragen

Wilt u een prijsopgave voor service en onderhoud op uw installaties / systemen? Vul vrijblijvend het formulier in voor een offerte op maat.

Storing melden

Storing melding en laten oplossen

Wij zullen dan contact met u opnemen om deze opdracht in te plannen. Storing meldingen en opdrachten worden op werkdagen door ons in behandeling genomen van 8:00 uur tot 17:00 uur.

Voor dringende storingen kunt u ons altijd bellen op het telefoonnummer 0495 – 631 927.

Storingsmelding

Heeft u een storing aan uw installatie, of wilt u werkzaamheden door ons laten verrichten, dan kunt u deze online aan ons doorgeven.