Duurzame installaties

Op het gebied van duurzame installaties heeft Installatiebedrijf Wiel Coolen de juiste mensen én kennis in huis.

Duurzame installaties zoals warmtepompen, zonneboilers en WTW-units zijn een specialisme binnen onze organisatie. Wij hebben jarenlange ervaring en alle benodigde kennis in huis op dit gebied. Met de jaargegevens van het energieverbruik (gas en elektra) kan worden bekeken of het zinvol is om hierin te investeren en welke mogelijkheden het meest geschikt zijn. De investering kan en behoort in een aantal jaren te zijn terugverdiend. Natuurlijk kunt u ook om de andere redenen kiezen voor duurzame energie, zoals bijvoorbeeld vanwege milieu overwegingen.

Ook in de huidige woningbouw gelden normen die van invloed zijn om voor duurzame energie te kiezen (BENG normen voor nieuwbouw). In alle gevallen is het kiezen voor duurzame energie een bewuste en besparende keuze.

Installatiebedrijf Wiel Coolen kan u uitleggen hoe de systemen werken en informatie geven over de verschillende merken die er op de markt zijn. Tijdens een vrijblijvende afspraak kunt u daar uitgebreid over geïnformeerd worden. Wij maken een afspraak met u, om de situatie bij u in huis of bij uw bedrijf te bekijken, om van daaruit het meest geschikte energiebesparende beleid te kiezen.

Wij komen graag bij u langs voor een advies om te kijken waar ook u kunt besparen op de energierekening of het milieu een handje kunt helpen!

Offerte aanvragen?

Wilt u een prijsopgave voor uw installatie klus? Vul vrijblijvend het formulier in voor een offerte op maat.