CV ketel huren

CV ketel huren?

Afhankelijk van uw woonsituatie en uw persoonlijke wensen, kunnen wij ons voorstellen dat u liever niet meteen een cv-ketel koopt. Een dure aanschaf als deze wilt u misschien nog even uitstellen. Dan biedt onze website Comfort Ketels aan particulieren een passend kwalitatief aanbod huurketels. Door een cv-ketel te huren, komt u niet voor financiële verrassingen te staan.

Comfort Ketels bij Wiel Coolen

Al vanaf € 25,00 per maand huurt u een kwaliteitsketel. Wij bieden u voor de duur van twaalf jaren een huurcontract voor de ketel van uw keuze. Na deze periode kunt u er voor kiezen het contract te verlengen, te vernieuwen of op te zeggen.

Of u kiest voor aankoop van de ketel. Wanneer u uw pand verkoopt binnen de periode van het huurcontract, kunt u de cv-ketel overnemen en eventueel doorverkopen aan de volgende eigenaar. Wanneer de nieuwe eigenaar de cv-ketel wil huren, dan kan dat uiteraard ook.

Wilt u een CV ketel huren?
Kijk dan snel verder op http://www.comfortketels.nl/ of vraag direct online om een persoonlijke CV-ketel huren offerte bij Wiel Coolen.

PS wilt u een CV ketel kopen en laten installeren, ook dat kan bij Wiel Coolen.

CV Ketel Huren Offerte Prijs Aanvragen

CV ketel huur offerte aanvragen

Wilt u een prijsopgave voor het huren van een CV-ketel? Vul dan vrijblijvend het formulier in voor een offerte op maat.