De badkamerstijl van Rob en Janneke; aardse en organische tonen

Rob en Janneke houden van de natuur. Daarom is het voor hen van belang dat de badkamer een weerspiegeling is van aardse tinten en organische vormen. Dit zette hen ertoe een samenwerking met Bad in Beeld aan te gaan voor hun nieuwe badkamer. De badkamer moet een ruimte zijn waarin zij optimaal kunnen ontspannen, alsof ze altijd omgeven zijn door de natuur.  

Gekleurde opbouwkommen

Het stel koos voor een aards kleurenpalet, zoals bruin, terracotta, smaragdgroen en beige. Daarnaast vonden zij het ook belangrijk om natuurlijke materialen terug te laten komen in de badkamer, zoals hout en steen. Dit voegt niet alleen een warme sfeer toe aan de badkamer, maar creëert ook een rustgevende en uitnodigende omgeving waarin zij zich volledig kunnen ontspannen. Door het gebruik van hout ontstaat er een geheel dat de natuur naar binnen haalt. De blikvanger in hun nieuwe badkamer is het houten badmeubel van Thebalux met groene opbouwkommen. De houten latjes geven meer diepte aan het badmeubel én het ziet er speels uit.  

Gekleurde opbouwkommen Thebalux
Organische spiegels Martens Design
Spiegels van Martens Design

Ronde spiegels

Het stel was er meteen over uit dat er een organische spiegel boven het strakke badmeubel moest komen. Zo ontstaat er een speels effect dat perfect past bij de ronde opbouwkommen. De spiegels van Martens Design zijn er in veel verschillende organische vormen. Ze zijn allemaal voorzien van LED-verlichting en zelfs spiegelverwarming is mogelijk. Dit geeft een ultiem gevoel van luxe.  

Lekker badderen

Ondanks dat functionaliteit erg belangrijk is in de nieuwe badkamer van Rob en Janneke, moet het ook een plek zijn waar ze volledig kunnen ontspannen. Dit komt tot uiting met de installatie van het vrijstaande bad van Luca Sanitair in een prachtige bruine kleur. Naast het feit dat ze in dit bad ultiem kunnen genieten, past het ook helemaal bij de laatste badkamertrends.  

Vleugje elegantie

De gebogen vormen komen overal terug in de badkamer van Rob en Janneke. Zo ook in de kranen. De kranen van Hotbath in verouderd messing hebben een elegante uitstraling door de afgeronde hoeken. Deze zorgen niet alleen voor een zachte, vloeiende look, maar dragen ook bij aan de algehele harmonie van de badkamer. Door de consistentie in het gebruik van gebogen vormen, ontstaat een rustgevend geheel dat Rob en Janneke iedere dag opnieuw laat genieten van hun nieuwe badkamer.  

Hotbath kranen

Organische badkamer inspiratie

De nieuwe badkamer van Rob en Janneke is een reflectie van hun connectie met de natuur. Een plek waar ze samen heerlijk kunnen ontspannen en tot rust komen na een lange dag. Heb jij hulp nodig bij het ontwerpen van jouw nieuwe badkamer? De mogelijkheden zijn eindeloos en volledig aanpasbaar, zodat jij jouw ideale badkamer kunt realiseren. Onze enthousiaste adviseurs staan voor je klaar in één van onze showrooms om jou te helpen met het ontwerpen van je nieuwe badkamer.