Wastafels en badmeubels

Badkamermeubels

Badkamermeubels zijn er in zoveel verschillende soorten en maten en voor ieder wat wils. Vaak is het badkamermeubel de eye-catcher van de badkamer en moet daarom een opvallend item zijn.

Een uitgebreid assortiment aan badkamermeubelen

Bij Wiel Coolen leveren we met Bad in Beeld  badmeubels van topkwaliteit en met diverse soorten bladen; keramiek, natuursteen, composiet steen, glas, polybeton en nog veel meer. In vele kleuren en materialen; mat, glanzend, moderne houtkleurprint of in massief hout. Staand of hangend, met grepen of greeploos, voorzien van een blad of een kom.

A-merken in Badkamermeubels

We hebben meubels van ons eigen Bad in Beeld huismerk, maar ook van Bruynzeel, Primabad, Thebalux, Marlin & Topa. Wanneer u een kleinere badkamer heeft, kunt u kiezen voor een verkorte wastafel.

En wanneer u juist een ruim meubel wilt voor opbergruimte, kunt u kiezen voor extra ruime lades en eventueel een spiegelkast.

Persoonlijk advies?

Wilt u persoonlijk advies voor de beste oplossing in uw woning? Of wilt u weten wat de mogelijkheden zijn? Neem dan vrijblijvend contact op. Wij helpen u graag!

Plan een adviesgesprek Magazine aanvragen