Badkamer renovatie

Uw complete badkamer renovatie goed geregeld van ontwerp tot oplevering. Wiel Coolen installatiebedrijf heeft meer dan 50 jaar ervaring met het ontwerpen van badkamers. Onze adviseur kijkt naar uw woonwensen, woning én ruimte. Deze neemt hij mee bij het ontwerp van uw nieuwe badkamer. De badkamer die u samen met onze adviseur heeft ontworpen wordt in 3D gemaakt. Zo krijgt u direct een haarscherpe indruk van hoe uw nieuwe badkamer deel uit kan maken van uw woning.

Uiteraard is het advies van onze adviseur geheel vrijblijvend. Wij helpen u graag met het samenstellen van uw nieuwe badkamer. Bij het renoveren van uw badkamer nemen we u alles uit handen, we verzorgen het complete plaatje van sloop, tot tegelwerk, elektra én  afmonteren! Zo heeft u maar 1 aanspreekpunt waar u met al u vragen terecht kunt, zowel voor, tijdens als na de renovatie.

De beste artikelen voor uw badkamer

Wilt u hulp bij het uitzoeken van de juiste artikelen van uw (nieuwe) badkamer? Maak dan een afspraak zodat onze adviseur de tijd voor u heeft om al uw vragen te beantwoorden. We geven graag de klant de tijd en aandacht welke het verdiend om tot een zo goed mogelijk resultaat te komen!

Toilet renovatie

Wilt u alleen uw toilet renoveren? Ook dan kunt nu bij ons terecht!

badkamer renovatie

Offerte aanvragen?

Wilt u een prijsopgave voor het renoveren van uw badkamer? Vul vrijblijvend het formulier in voor een offerte op maat.